Kafé Amalia

Kafé Amalia

Den 6 september 2019 öppnade vi upp Kafé Amalia.

Alla våra öppettider kommuniceras via vår Facebook-sida eller Instagram. Följ oss där på KafeAmaliapaHaraldsgard.

Vi har ca 30 sittplatser inomhus och betydligt fler utomhus. Är ni många som besöker oss samtidigt får vi lösa det med hjärterum och stjärterum beroende på väder. Adressen är Blidövägen 221. Vi påminner om parkeringen är nere på ängen, inte uppe vid vandrarhemmet. Parkera snällt så alla får plats och parkera inte in någon. Tänk packning á la färjan på en midsommarhelg. Vi har ont om handikappsparkering varför det är helt okej att köra upp till Kafet för att släppa av mor, mormor, farmor, farfar, morfar, far eller annan kär person som inte har samma möjligheter att gå från parkeringen upp till oss. Tänk på att ställa bilen på parkeringen därefter.

Aktiviteter för barnen är att de kan leka på heeeela vår stora gräsmatta. Till och från erbjuder vi också alla barn (och vuxna med barnasinnet kvar) såpbubblor. Dessa blåses bäst på bortre halvan av gräsmattan.

Vårt utbud på Kafé Amalia kommer inte att vara det största, även om vi kommer att kunna bjuda på en hel del gott att välja mellan. Vi serverar ingen lunch. Vi erbjuder er goda smörgåsar, bullar, muffins, kakor, bakverk.

Vår erfarenhet av att driva kafé är inte mycket att komma med, så vi gör det här tillsammans med er. Vilket innebär att vi lär oss tillsammans. Ibland kan saker ta slut. Ibland är det kö. Ibland kanske disken ligger efter. Internet kan lagga. Barn kanske tjoar och skriker på gräsmattan. Någon kanske har med sig en hund (vilket man får, så länge den är kopplad och under uppsikt hela tiden). Därför vill vi att ni som kommer till oss har med er det här;

Ta det lugnt, du besöker ett litet ö-kafé.

Fika avnjuts bäst i lugn och ro, utan stress eller brådska. Har man bråttom kan man ta med sig en take-awaypåse.

Vi tar inga kontanter. Hos oss betalar man en Swish eller via kort. Vi accepterar alla kort via iZettle.

Alla våra öppettider kommuniceras via vår Facebook-sida eller Instagram. Följ oss där på KafeAmaliapaHaraldsgard.

Varmt välkomna till oss!